Beliggenheten

På toppen av Hafjell, med skisporet rett utenfor vinduet


Hafjelltoppen regnes som det mest attraktive området i Hafjell, og det er her – i umiddelbar nærhet til Ilsetra – at Ilseterlia Sør oppføres. Den vestvendte beliggenheten gir gode lys- og solforhold, og leilighetene får nydelig utsikt over fjellheimen, mot Gudbrandsdalen og videre vestover.

Fra Ilseterlia Sør er det gangavstand til Gaiastova med restaurant, afterski, skiutleie, butikk og sportsforretning. Vinterstid er Hafjell kjent for å ha et av Norges beste alpinanlegg, og fra Ilseterlia Sør ligger langrennssporene klare rett uten for døren.

Ett heiskort gir tilgang på 73 km alpinbakker, 5 terrengparker, 900 km preparerte langrennsløyper, 28 heiser og 1 gondol.

Etter at de olympiske anleggene Hafjell og Kvitfjell slo seg sammen til én destinasjon gir ett heiskort deg tilgang på til sammen 73 km alpinbakker, 5 terrengparker, 900 km preparerte langrennsløyper, 28 heiser og 1 gondol. Gratis shuttle-buss frakter deg mellom skiopplevelsene på 30 minutter.

Ellers i året byr fjellet på en vakker natur med stier og fjellveier som er perfekt for fot- eller sykkelturer. Downhill-sykling i Hafjell Bike Park er det også stadig flere som kaster seg på.

Alt utsolgtBestill prospekt
 • +

  Bestill prospekt

  Oppgi navn og e-postadresse for å laste ned prospekt og få oppdateringer om fremdrift og endringer på Ilseterlia Sør.

  +

  Takk for at du viser interesse.

  Vi vil hvert øyeblikk sende deg en e-post med lenke til prospektet, og vil oppdatere deg om endringer i prospektet og andre utviklinger fremover.

  Du kan også laste ned prospektet her