Fem grunner til å besøke Hafjelltoppen i sommer.

Denne sommeren skal nye sommerminner skapes, og kanskje starter de med en av disse fem opplevelsene. (Foto hovedbilde: Hunderfossen Familiepark)

1. Morgentur til Neveltoppen


Foto: Halgrim Øistad

Du behøver ikke gå mil etter mil for å nyte fin utsikt og frisk fjelluft. Fra Ilseterlia, følger du veien opp til parkeringsplassen forbi Ilsetra og derfra opp til Neveltoppen – en enkel gåtur som passer for alle.

På Neveltoppen ligger en liten hytte med ovn og plass til 6-8 personer.

Er du klar for større utfordinger, tar du sommergondolen opp til Mosetertoppen. Herfra har du mange stimuligheter, både til fots og på sykkel.

FLERE TURFORSLAG

2. ”Hafjellrunden” på El-sykkel


Foto: Hafjell Alpinsenter

Hafjell byr på uendelige muligheter for ulike typer sykling; downhill i Hafjell Bike Park, stisykling og terrengsykling på milevis med tilrettelagte sykkelstier og veier – og nå også el-sykling.

Har du ikke prøvd el-sykkel ennå, så prøv ”Hafjellrunden”; en relativt enkel rundtur på 20 kilometer fra toppen av Gondolen. Turen tar deg forbi Ilsetra og de nye fritidsleilighetene i Ilseterlia og tilbake til Mosetertoppen og Gondolen. Sykkel og hjelm får du leid i Hafjell Bike Shop.

LEI SYKKEL OG UTSTYR

3. Trollnatt i Hunderfossen Familiepark


Foto: Hunderfossen Familiepark

Når solen går ned, blir det Trollnatt i Hunderfossen Familiepark tirsdag til lørdag 15. juli til 5. august 2017. Opplev huldrespill og troll-lek, eventyr og teater, fakler, musikk og mystikk hele kvelden til ende.

Et nytt slott – Kongsgården – har også reist seg på Hunderfossen i vinter, og foran slottet kommer det en helt ny scene som åpner for store oppsetninger som ”Askeladden og dronningen på Kongsgården”, som har premiere i sommer.

BESTILL BILLETT

 

4. Ni hull på Hafjell Golfklubb

Ved foten av Gudbrandsdalen, rett nord for Hafjell alpinsenter, finner du Hafjell Golf – en perle av en nihulls skog-/parkbane. Så hvorfor ikke bytte ut fjellstøvlene med golfsko og oppleve fjellet på sitt grønneste en dag i sommer?

BESTILL STARTTID

 

5. En natt på Ilsetra


Foto: Ilsetra.no

Ilsetra er ikke som andre hoteller, for i stedet for vanlige hotellrom, bor du i en lekker leilighet med alle måltider inkludert, tilgang til svømmebasseng og fjellet rett utenfor dørstokken.

BOOK LEILIGHET

 

Like bortenfor ligger også Ilseterlia Sør der 24 nye fritidsleiligheter er under oppføring, og der du fortsatt har muligheten til å eie ditt eget drømmested med rå beliggenhet på Hafjelltoppen.  

LES MER

Alt utsolgtBestill prospekt
 • +

  Bestill prospekt

  Oppgi navn og e-postadresse for å laste ned prospekt og få oppdateringer om fremdrift og endringer på Ilseterlia Sør.

  +

  Takk for at du viser interesse.

  Vi vil hvert øyeblikk sende deg en e-post med lenke til prospektet, og vil oppdatere deg om endringer i prospektet og andre utviklinger fremover.

  Du kan også laste ned prospektet her