– Du finner ikke bedre helårsdestinasjon enn Hafjell!

– Hafjell har det beste og bredeste helårstilbudet av alle fritidsdestinasjonene i Norge, sier Anders Buchardt i Hafjelltoppen Appartement as.

Milevis med preparerte skiløyper fordelt over et fantastisk løypenett innover i fjellheimen, et fantastisk alpinanlegg med 18 skiheiser og 32 løyper. Topp stemning og god mat på steder som Pellestova, Gaiastova og Ilsetra hotell – og glem for all del ikke stabilt og godt innlandsklima med mange solværsdager og snøsikre forhold.

Anders Buchardt på Ilseterlia Sør

– Leilighetene på Ilseterlia Sør ligger i et fantastisk område med alle fasiliteter rett utenfor døra, sier Anders Buchardt.

– Fjellet er aller best når været er godt – og det er det ofte på Hafjell. Vi er heldige sammenliknet med en del andre destinasjoner hvor værforholdene er langt mer ustabile og reiseveien er lang og kronglete, sier Buchardt.

Fjellet er aller best når været er godt – og det er det ofte på Hafjell

For den gode veiforbindelsen fra Oslo og det sentrale Østlandet er virkelig et stort fortrinn.

– Til Hafjell kjører du på drøye to timer fra Oslo-området – på gode veier. Da blir lista for å reise til fjells mye lavere, ikke minst i helgene. Det er dessuten fullt mulig å ta toget til Lillehammer, så du er ikke avhengig av bil.

Mye mer enn bare snø og ski

Mange forbinder Hafjell med vintersportsaktiviteter, men Buchardt er tydelig på at Hafjell er veldig mye mer enn snø og ski. Hafjell og Lillehammer-området er jo den perfekte helårsdestinasjonen, sier han.

Fjellheimen byr på fantastiske muligheter også på sommeren og høsten

– Fjellheimen byr på fantastiske muligheter også på sommeren og høsten, enten du bare ønsker å nyte stillheten og naturen eller foretrekker jakt og fiske. Riding, padling, sykling eller en runde golf? Her finner du aktiviteter for enhver smak.

Bikepark

Fullt adrenalinkick i Hafjell Bike-park.

Spektakulære Hafjell Bike-park er viden kjent blant sykkelentusiaster fra hele verden og har et spennende konsept for alle ferdighetsnivåer. På Hafjelltoppen finner du også en 9-hulls golfbane med fantastisk natur som kulisse.

Kulturopplevelser og shopping

I tillegg har du blant annet Hunderfossen familiepark som med mer enn 60 attraksjoner og severdigheter er en opplevelse for hele familien. Det tar heller ikke mer enn 20 minutter med bil fra Hafjelltoppen til Lillehammer.

– Storgata i Lillehammer har en helt unik stemning, og nettopp det at du har en by med et mangfold av aktivitetsmuligheter, shopping og kulturtilbud rett i nærheten gjør Hafjell til den komplette fritidsdestinasjonen, mener Buchardt.

Storgata i Lillehammer

Storgata har en helt særegen atmosfære. (Foto: NTB/Scanpix)

– Trenger du et avbrekk fra fjellivet kan du kan gå på kino, shoppe, bowle, spise på gode restauranter, gå på kafé eller besøke et av de mange museene i distriktet. Alt innen behagelig kjøreavstand fra Hafjell.

Din egen fritidsleilighet på Hafjelltoppen

I løpet av de siste 25 årene har Hafjell blitt et av landets mest populære hytte- og vintersportsområder. Spesielt Hafjelltoppen med sitt nydelige fjellandskap, fantastiske løypenett og alpinanlegg har blitt en folkefavoritt. Det er i dette området at du nå kan sikre deg din egen eksklusive fritidsleilighet.

Ilseterlia Fantastisk utsikt over Hafjell

Spesielt Hafjelltoppen med sitt nydelige fjellandskap og fantastiske løypenett har blitt en folkefavoritt.

Ilseterlia Sør på Hafjelltoppen

Leilighetene i Ilseterlia Sør ligger flott til i terrenget.

Leilighetene på Ilseterlia Sør ligger i et fantastisk område med alle fasiliteter rett utenfor døra. Det er ski/gangavstand til populære Gaiastova og Pellestova hvor du finner skiutleie, flere gode spisesteder og kanskje Norges beste afterski. Like ved leilighetene ligger Ilsetra hotell med utendørsbasseng, treningssenter og restaurant, forteller Buchardt.

Ilseterlia Sør, beliggenhet

Fra Ilseterlia Sør har du kort vei til alle fasilitetene på Hafjelltoppen.

Velg mellom to eller tre soverom

Du kan velge mellom lekre og moderne 3- og 4-roms leiligheter fra 71 – 105 kvm, alle med god standard og kvaliteter som terrasse/balkong, delikate flislagte bad og moderne kjøkken med integrerte hvitevarer fra Miele – og parkeringskjeller med mulighet for ladestasjon for el-bil. Som beboer har du har også tilgang til treningsfasiliteter og utendørsbasseng på hotellet like ved.

Du kan velge mellom lekre og moderne 3- og 4-roms leiligheter fra 71 – 105 kvm

Ilseterlia sør stue

Etter en lang skitur er det lett å finne roen i denne lekre stuen. (Bildet er ment som illustrasjon og kan avvike noe i forhold til endelig leveranse.)

Det er utrolig deilig å kunne parkere bilen i garasjen og egentlig ikke trenge å se noe mer til den før du skal hjem igjen

– Det er utrolig deilig å kunne parkere bilen i garasjen og egentlig ikke måtte trenge å se noe mer til den før du skal hjem igjen. Her bor du midt i smørøyet med ski/gangavstand til det meste.

Ilseterlia Sør har bilvei helt frem

Det er enkelt å ta turen til fjells når du kan parkere bilen i garasjekjeller og ikke trenger å tenke på snømåking eller vedlikehold. (Bildet er ment som illustrasjon og kan avvike noe i forhold til endelig leveranse.)

– Med en leilighet slipper du også å tenke på snømåking eller løpende vedlikehold som gjerne følger med en hytte. Her er det bare å nyte livet og de fantastiske omgivelsene, sier Buchardt.

Ilseterlia Sør – skiløyper

På Ilseterlia Sør går skiløypene rett utenfor døra. (Bildet er ment som illustrasjon og kan avvike noe i forhold til endelig leveranse.)


© DNB Eiendomsmarkedet • Denne artikkelen ble først publisert på dnbeiendom.no/altombolig

Alt utsolgtBestill prospekt
 • +

  Bestill prospekt

  Oppgi navn og e-postadresse for å laste ned prospekt og få oppdateringer om fremdrift og endringer på Ilseterlia Sør.

  +

  Takk for at du viser interesse.

  Vi vil hvert øyeblikk sende deg en e-post med lenke til prospektet, og vil oppdatere deg om endringer i prospektet og andre utviklinger fremover.

  Du kan også laste ned prospektet her