Personvernerklæring for Ilseterlia.no

Nettstedet ilseterlia.no, som er eiet og drevet av Hafjelltoppen Appartement AS, samler og loggfører informasjon om besøkende. I henhold til gjeldende lovgivning har vi utarbeidet denne personvernerklæringen.

Denne personvernerklæringen dekker kun bruk av nettsiden, og ikke annen kontakt du måtte ha med megler eller utbygger, f.eks. på telefon eller e-post.

Personvernerklæringen gjelder videre kun de forhold Hafjelltoppen Appartement AS selv har kontroll over. I andre kanaler er vi underlagt gjeldende regelverk. For eksempel vil interaksjon mellom Hafjelltoppen Appartement AS og brukere på Facebook være underlagt Facebooks regler for personvern.

Formål og metode

Hovedregelen er at vi kun samler inn informasjon etter samtykke eller fordi det er nødvendig for oss for å «utføre gjøremål etter den registrertes ønske» (ref. Personvernlovens §8).

Ilseterlia.no bruker identifikasjonskapsler (“cookies”) for å føre statistikk på bruken av nettsiden, og tilpasse kommunikasjonen vår basert på de besøkendes bruksmønster.

Ved besøk på nettsiden oppgir vi dette, og videre bruk forutsetter samtykke fra brukeren.

Vi bruker tjenester fra Google, Facebook og Automattic (WordPress, Jetpack) til dette. Informasjonen vi samler inn på denne måten er anonym (om ikke brukeren selv oppgir personlig identifiserbare opplysninger, f.eks. ved bruk av kontaktskjema) og lar oss ikke identifisere individer.

Informasjonen vi samler inn inkluderer brukerens omtrentlige geografisk posisjon, brukerens utstyr, hvordan brukeren fant frem til ilseterlia.no, samt omfanget av bruken av sidene. Denne informasjonen hjelper oss å forbedre all kommunikasjon og markedsføring fra Hafjelltoppen Appartement (både på nettsiden og i andre kanaler) slik at den oppleves som mer relevant og av høyere kvalitet.

Deling og sikkerhet

Alle opplysningene lagres i nettsky, beskyttet med passord. Det er ingen fysiske arkiv av informasjon samlet inn via nettsiden.

Tredjeparter og underleverandører

Hafjelltoppen Appartement bruker underleverandører til teknisk drift og vedlikehold, salg, markedsføring, m.m. Våre leverandører står for den tekniske innsamling og oppbevaring av informasjonen, og i noen tilfeller må leverandører få tilgang til informasjon for å løse sine oppgaver.

Våre leverandører har imidlertid ikke anledning til å bruke de innsamlede opplysningene utenfor sitt forhold til Hafjelltoppen Appartement.

Hafjelltoppen Appartement bruker også tredjeparts tjenesteleverandører som Facebook, Google og Delta Projects. Hvis brukeren har et kundeforhold med disse, vil de kunne samle inn personlig identifiserbar informasjon på Ilseterlia.no. Dette er i så fall underlagt avtaler brukeren har med det aktuelle selskapet.

Selv om brukeren ikke har et kundeforhold, vil disse kunne samle informasjon om brukeradferd, som de bruker for senere å vise deg interessebaserte annonser.

For å slå av interessebasert annonsering, og styre hvordan de ulike annonsenettverkene bruker informasjonen din, gå til youronlinechoices.com/nor/dine-valg (bl.a. Facebook og Delta Projects) og optout.aboutads.info (bl.a. Facebook og Google).

Ansvar og kontaktinformasjon

Øverste ansvarlig for behandling av informasjonen er daglig leder i Hafjelltoppen Appartement, med det daglige ansvaret delegert til selskapets ansvarlige for markedsføring.

Dersom du vil ha innsyn i hvilken informasjon vi har registrert om deg, eller vil be om retting eller sletting av informasjonen, send en forespørsel på epost til katrine@abinvest.no.

Vi retter oss etter norske lover, deriblant Personopplysningsloven, som gir rett til innsyn i egne personopplysninger, samt til å ha mangelfulle eller uriktige opplysninger opplysninger rettet eller slettet.

Alt utsolgtBestill prospekt
 • +

  Bestill prospekt

  Oppgi navn og e-postadresse for å laste ned prospekt og få oppdateringer om fremdrift og endringer på Ilseterlia Sør.

  +

  Takk for at du viser interesse.

  Vi vil hvert øyeblikk sende deg en e-post med lenke til prospektet, og vil oppdatere deg om endringer i prospektet og andre utviklinger fremover.

  Du kan også laste ned prospektet her